Onze praktijk

Chiropraxie Vlaamse Ardennen: chiropractors te Oudenaarde

In 2012 startte chiropractor Marien Vermeulen haar eigen praktijk in Ouwegem, terwijl beide chiropractors (Marien Vermeulen en Bert Ameloot) in groepspraktijken werkten in Turnhout, Kampenhout en Lochristi. Na een jaar verbouwen aan de voormalige huisartsenpraktijk van Farah Vansteenbrugge en Bart Dossche, werd de nieuwe chiropraxie praktijk in juli 2014 geopend op de huidige locatie in Oudenaarde (Graaf van Landaststraat 17). Al snel groeide de praktijk door de tevredenheid van de patiënten en het stijgend aantal doorverwijzingen.

De pijlers van de praktijk zijn: patiënt staat centraal, op wetenschap onderbouwde behandelingen, interdisciplinaire samenwerking om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Eind 2017 kwam een derde chiropractor het team versterken, er kwam secretariaat bij in 2019 en nadien groeide het team geleidelijk aan.

In mei 2022 opent ook de vernieuwde praktijk in Ouwegem, deze zal gericht zijn op zwangere vrouwen en baby’s. Neem een kijkje op de nieuwe website bellybalance.be.

online afspraak maken