Uw chiropractors

 

MARIEN VERMEULEN, Doctor of Chiropractic (DC) en Postgraduate Certificate in Musculoskeletal Paediatric Health (PGCert)
Marien volbracht de 6-jarige voltijdse universitaire opleiding aan het Institut Franco-Européen de Chiropratique in Parijs met grote onderscheiding. Marien is erkend lid van de Belgische beroepsvereniging van chiropractors (UBC-BVC) en de Europese vereniging (ECU). Ze is ook actief geweest in het Graduate Education Program comité van de Belgische beroepsvereniging. Marien specialiseerde zich met grote onderscheiding in de gezondheid en behandeling van zwangere vrouwen, baby's en kinderen via een postgraduaat in Advanced Professional Practice Musculoskeletal Paediatric Health aan de universiteit van Bournemouth (UK). Nu is ze als chiropractor pionier in België op vlak van optimale foetale positie (het natuurlijk keren zonder medische interventie van stuit - of dwarsligging naar hoofdligging).

online afspraak makenM_Vermeulen

BERT AMELOOT, Doctor of Chiropractic (DC) en Postgraduate Certificate in Professional Development in Chiropractic (PGCert)
Bert behaalde met grote onderscheiding zijn diploma Master of Chiropractic na zijn voltijdse universitaire opleiding aan het Anglo-European College of Chiropractic via Bournemouth University (UK). In combinatie met twee groepspraktijken vervolgde hij zijn opleiding aan Bournemouth University met een 1-jarige opleiding rond reflectieve kritische professionele ontwikkeling in de gezondheidszorg, dit met grote onderscheiding. Hij is erkend lid van de Belgische beroepsvereniging (UBC-BVC) en Europese vereniging (ECU). Van 2012 tot 2016 was hij actief in de volksgezondheidscomités van de Europese en Mondiale Vereniging van chiropraxie (WFC). Sinds 2013 is hij organisator van de wetenschappelijke seminaries voor de beroepsvereniging in België. In 2016 presenteerde hij op het interdisciplinaire wereldcongres over rugpijn en bekkenklachten in Singapore zijn wetenschappelijke publicatie. Bert schoolt zich regelmatig bij op vlak van behandelingstechnieken, sportchiropraxie, voetbalgeneeskunde (FIFA) en functionele neurologie.

online afspraak maken
B_Ameloot

Hélène Bordeaux

HELENE BORDEAUX, Doctor of Chiropractic (DC)

Hélène is afkomstig uit Normandië, Frankrijk. Op 18-jarige leeftijd, met een baccalaureaat wetenschappen op zak, beslist ze om naar Parijs te trekken voor de opleiding chiropraxie aan het Institut Franco-Européen de Chiropratique. Hélène is altijd al geïnteresseerd geweest in gezondheid & het contact tussen zorgverlener en zorgvrager. Na 6 jaar voltijdse opleiding, behaalt ze het diploma ‘Doctor of chiropractic’.  Ze verhuist naar Noord-Italië om in een praktijk te beginnen gespecialiseerd in zwangere vrouwen, baby’s en kinderen onder de 6 jaar. Hélène werkt gedurende 2 jaar in deze praktijk waar ze zich verrijkt met nieuwe kennis & technieken. Tevens volgt ze tijdens deze periode op regelmatige basis seminaries in Italië en andere Europese landen om haar patiënten zo goed mogelijk te helpen. Bij Chiropraxie Vlaamse Ardennen wil ze zich verder toespitsen op de behandeling van baby's, zwangere vrouwen en kinderen.

 

online afspraak maken

ALEXIS POMMEROL, Doctor of Chiropractic (DC)

Alexis is een Franse chiropractor die zijn titel Doctor of Chiropractic in 2015 behaalde aan het Institut Franco - Européen de Chiropratique (IFEC) in Parijs. Gedurende bijna 2 jaar werkte Alexis als Associate Chiropractor in een drukke Londense praktijk waar hij een verscheidenheid aan patiënten en condities heeft behandeld. Ondertussen settelde hij zich in België en wil hij zijn kennis en ervaring met de gemeenschap delen. Alexis is lid van de Belgische Vereniging van Chiropractors.

online afspraak maken