Uw chiropractors

MARIEN VERMEULEN, Doctor of Chiropractic (DC) en Postgraduate Certificate in Musculoskeletal Paediatric Health (PGCert)
Marien volbracht de 6-jarige voltijdse universitaire opleiding aan het Institut Franco-Européen de Chiropratique in Parijs met grote onderscheiding. Marien is erkend lid van de Belgische beroepsvereniging van chiropractors (UBC-BVC) en de Europese vereniging (ECU). Ze is ook actief geweest in het Graduate Education Program comité van de Belgische beroepsvereniging. Marien specialiseerde zich met grote onderscheiding in de gezondheid en behandeling van zwangere vrouwen, baby's en kinderen via een postgraduaat in Advanced Professional Practice Musculoskeletal Paediatric Health aan de universiteit van Bournemouth (UK). Nu is ze als chiropractor pionier in België op vlak van optimale foetale positie (het natuurlijk keren zonder medische interventie van stuit - of dwarsligging naar hoofdligging).
Dankzij de ervaring van twee thuisbevallingen en haar passie voor moederschap, begeleidt Marien vakkundig en met persoonlijke ervaring zwangere vrouwen, mama's en baby's. Ga verder op https://bellybalance.be/.

online afspraak makenM_Vermeulen

BERT AMELOOT, Doctor of Chiropractic (DC) en Postgraduate Certificate in Professional Development in Chiropractic (PGCert)
Bert behaalde met grote onderscheiding zijn diploma Master of Chiropractic na zijn voltijdse universitaire opleiding aan het Anglo-European College of Chiropractic via Bournemouth University (UK). In combinatie met twee groepspraktijken vervolgde hij zijn opleiding aan Bournemouth University met een 1-jarige opleiding rond reflectieve kritische professionele ontwikkeling in de gezondheidszorg, dit met grote onderscheiding. Hij is erkend lid van de Belgische beroepsvereniging (UBC-BVC) en Europese vereniging (ECU). Van 2012 tot 2016 was hij actief in de volksgezondheidscomités van de Europese en Mondiale Vereniging van chiropraxie (WFC). Sinds 2013 is hij organisator van de wetenschappelijke seminaries voor de beroepsvereniging in België. In 2016 presenteerde hij op het interdisciplinaire wereldcongres over rugpijn en bekkenklachten in Singapore zijn wetenschappelijke publicatie. Bert schoolt zich regelmatig bij op vlak van behandelingstechnieken, sportchiropraxie, voetbalgeneeskunde (FIFA) en functionele neurologie.

online afspraak maken
B_Ameloot

HELENE BORDEAUX, Doctor of Chiropractic (DC)

Hélène, afkomstig uit Normandië, is altijd al geïnteresseerd geweest in gezondheid & het contact tussen zorgverlener en zorgvrager. Na de 6-jarige voltijdse opleiding in Parijs, behaalt ze het diploma ‘Doctor of chiropractic’. Hélène werkt gedurende 2 jaar in een praktijk in Noord-Italië, gespecialiseerd in zwangere vrouwen, baby’s en kinderen waar ze zich verrijkt met nieuwe kennis & technieken. Tevens volgt ze tijdens deze periode op regelmatige basis opleidingen in Italië en andere Europese landen om haar patiënten zo goed mogelijk te helpen.

 

online afspraak maken

SIMON DEWITTE, Doctor of Chiropractic (DC)

Simon is een Franse chiropractor die zijn titel Doctor of Chiropractic in 2019 behaalde aan het Institut Franco - Européen de Chiropratique (IFEC) te Parijs. Hij is lid van de Franse Vereniging van Chiropractors en werkt in Valencienne in een groepspraktijk.
Door zijn toewijding en zorgzaamheid is hij sinds eind 2020 ook werkzaam in onze praktijk. Hij werd er verder opgeleid in de behandeling van zwangere vrouwen en baby's. In 2021 volgt hij het Graduate Education Programme om ook volwaardig lid te worden van de Belgische Vereniging van Chiropractors.

online afspraak maken

ADELA GIUVARA, Doctor of Chiropractic (DC)

Adela studeerde af in 2021 aan het AECC (Ango-European College of Chiropractic) University College in het Verenigd Koninkrijk. Zij volgt het Graduate Education Programme om volwaardig lid te worden van de Belgische Vereniging van Chiropractors. Haar grootste passie is het helpen van zwangere en paediatrische patiënten, naast alle andere mensen die zorgen nodig hebben. Ze volgt verscheidene bijscholingen in binnen - en buitenland om haar expertise op te bouwen. Ze spreekt vlot Engels, Frans, Roemeens en leert Nederlands om het patiënten contact te verbeteren.

online afspraak maken