Verlenging sluiting praktijk wegens COVID-19 tot 20/4

Beste patiënten,

In het kader van de verlengde coronamaatregelen, die door de Belgische regering werden genomen om de volksgezondheid te beschermen van een verdere escalatie van besmettingen en gevolgen van het coronavirus, zal de praktijk sluiten tot 20 april 2020.

Wij vinden het ethisch lastig om patiënten met o.a. pijnklachten te moeten weigeren, maar deze uitzonderlijke situatie is een vorm van overmacht. Wij hebben nog lang getracht het gezondheidssysteem te ontlasten door acute patiënten nog recentelijk te zien, maar de snelle evolutie verplichtte strengere maatregelen.

Wij contacteren alle patiënten (met een afspraak tijdens deze periode) telefonisch om dit mee te delen en de afspraak te verplaatsen.

Dank voor uw begrip.

Chiropraxie Vlaamse Ardennen